Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود علی یوسف وزیر خارجه جیبوتی اعلام کرد که کشورش از احداث پایگاه نظامی سعودی ها در اراضی این کشور استقبال می کند..

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۰۵۹۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

بنابر روایت ایرنا، معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آن‌هاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاوردهای نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاوردها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیازهای جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903371

دیگر خبرها

  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • رژیم صهیونیستی مجددا گذرگاه کرم ابوسالم در غزه را بست
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • ارتش صهیونیستی کشته شدن ۳ نظامی خود را تائید کرد
  • لحظه اصابت راکت‌ها به پایگاه کرم ابوسالم/ واکنش تصویری قسام
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر