Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس بر امضای توافقنامه صلح میان اریتره و جیبوتی در سال ۲۰۱۰ میلادی درباره منطقه مرزی "دمیره" در سواحل دریای سرخ که دهه‌ها موضع اختلاف میان دو کشور بوده، نظارت داشتند.

نیروهای حافظ صلح قطر ماه گذشته پس از حمایت جیبوتی از عربستان که دوحه را متهم به حمایت از "تروریسم" کرده‌ از این منطقه مرزی خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جیبوتی اعلام کرد که نیروهای اریتره که یک روز پس از عقب‌نشینی نیروهای قطر به سمت منطقه مورد درگیری آمدند و این موضوع امکان رویارویی مسلحانه مشابه درگیری نظامی در منطقه در سال ۲۰۰۸ میلادی را به وجود می‌آورد. در حالیکه جیبوتی از اتحادیه آفریقا خواست جهت جلوگیری از درگیری مجدد برای تعیین و ترسیم مرزها اقدام کند.

اریا دیستا، سفیر اریتره در اتحادیه آفریقا گفت: قطر مذاکره کننده اصلی در این توافقنامه صلح است و موضوع میان دو کشور مذکور و حل و فصل اختلافات اخیر میان آنها به قطر مربوط می‌شود.

اتحادیه آفریقا سعی کرد نقش تاثیرگذاری را جهت حل اختلافات میان دو کشور مذکور ایفا کند لذا موسی فاکی محمد، رئیس اتحادیه آفریقا از دو کشور خواست "آرامش و خویشتن‌داری" داشته باشند.

اتحادیه آفریقا همچنین اعلام کرد که مذاکره کننده صلح و امنیت در اتحادیه را به اریتره می‌فرستد. همچنین به کمیته حقیقت‌یاب سابق اجازه ورود به جیبوتی داده شد اما فاکی تاکید کرد که اریتره اجازه ورود اعضای این کمیته را به خاکش نمی‌دهد.

منبع: ایسنا

303

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز

خلیل اللهی گفت: با توسعه یافتن این شورا‌ها و افزایش تعدا آنها فلسفه اصلی تشکیل آنها منحرف شد و تبدیل به اداره شد و به جای ریش سفیدان جوان‌ها روی کار آمدند.

وی همچنین به مشکل کمبود نیرو در شورا‌های حل اختلاف نیز اشاره کرد و گفت: نیروی این شورا‌ها بیشتر جذب دادگستری شده اند و این مسئله کیفیت این شورا‌ها را تقلیل داده است.

قربانی معاون قضایی دادگستری استان نیز گفت: هدف این نشست منطقه‌ای که استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل زنجان قزوین و گیلان نیز حضور دارند بررسی مسائل و مشکلات موجود در زمینه معایب و مزایای دادگاه‌های صلح، داوری، میانجیگری کمبودنیرو در شورا‌های حل اختلاف و بررسی معایب تعریف قضاوت در حوزه کسب و کار است تا نتایج آن به همایش تخصصی که در مشهد برگزار خواهد شد ارجاع داده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • بلینکن مدعی شد: حماس مانع بین مردم غزه و آتش‌بس است | اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد