Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تلاش دولت سومالي براي رفع تحريم تسليحاتي اريتره، موجب واکنش ديپلماتيک جيبوتي شد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روزنامه «القدس‌العربي»، سفارت جيبوتي در موگاديشو پايتخت سومالي با انتشار بيانيه‌اي اعلام کرد، دولت و ملت اين کشور از درخواست «محمد عبدالله فرماجو» رئيس‌جمهوري سومالي از سازمان ملل متحد در خصوص رفع تحريم تسليحاتي اريتره، احساس نااميدي مي‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفارت جيبوتي مي گويد اريتره از سال 2009 به منبع نگراني امنيتي براي همسايگان خود به خصوص جيبوتي تبديل شده و علاوه بر آن از گروه‌هاي تروريستي مانند الشباب حمايت مي‌کند.
جيبوتي تصريح کرده که حمايت سومالي از اريتره که اراضي جيبوتي را تحت سيطره خود دارد و شهروندان اين کشور را بازداشت کرده است، قابل قبول نيست.
در بيانيه سفارت جيبوتي آمده است رئيس‌جمهوري سومالي بهتر بود به جاي اين درخواست، به منازعه مرزي جيبوتي و اريتره مي‌پرداخت.
رئيس‌ جمهوري سومالي هفته پيش پس از 15 سال قطع رابطه با اريتره به «أسمره» پايتخت اين کشور سفر کرد و دو طرف توافق آشتي امضا کردند.
گروه تروريستي الشباب که سال‌هاست در سومالي فعاليت مي‌کند، اواخرسال 2011 درپي حملات گسترده ارتش و نيروي نظامي اتحاديه آفريقا از موگاديشو، پايتخت اين کشور بيرون رانده شد.
تروريست‌هاي الشباب هنوز کنترل بخش‌هاي گسترده‌اي از مناطق روستايي سومالي را در اختيار دارند و اقدامات ارتش سومالي براي بازپس‌گيري اين مناطق هنوز به نتيجه نرسيده است.
138/112
بيشتربخوانيد:
امضاي توافق نامه از سرگيري روابط بين اريتره و سومالي
ازسرگيري روابط سومالي و اريتره پس از 15 سال
سفارت اريتره در اتيوپي بازگشايي شد+ ويدئو

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۱۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت

ترکیه اعلام کرد در ازای لغو تحریم‌های آمریکا به احتمال زیاد به اجرای برنامه مونتاژ جنگنده نسل جدید F-35 باز می‌گردد. 

از این رو، فواد اوکتای، رئیس کمیسیون امور بین الملل پارلمان ترکیه اعلام کرد آنکارا از آمریکا می‌خواهد که تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا را در چارچوب قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم» (CAATSA) بررسی کند.

کانال تلویزیونی TRT به نقل از اوکتای نوشت: ترکیه علاقه‌ای به بازگشت به برنامه F-35 نشان نمی‌دهد، بنابراین تحریم‌های CAATSA که علیه آنکارا در ارتباط با خرید سامانه‌های موشکی ضد هوایی اس-۴۰۰ از روسیه اعمال شده است، باید دوباره مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

معاون سابق رئیس جمهور ترکیه (۲۰۱۸-۲۰۲۳) در راس هیئت پارلمانی در کنگره آمریکا گفت: موارد اس-۴۰۰ و اف-۳۵ را نباید با هم اشتباه گرفت. 

ترکیه در سال ۲۰۱۹ پس از خرید اس-۴۰۰ از روسیه از برنامه توسعه F-35 حذف شد. ترکیه برخی از قطعات بدنه و برخی از سیستم‌ها را برای این جنگنده‌ها تولید می‌کرد. ایالات متحده اعلام کرد که بازگشت ترکیه به برنامه تنها در صورت کنار گذاشته شدن اس-۴۰۰ امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • محرمانگی قرارداد با چین به دلیل تحریم‌ها است
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • ستاره پرتغالی الاتحاد در لیست سیاه لیگ عربستان!